https://laendle.info/Loan terms

Loan terms

Last Updated 24.03.2024

Laenutingimused hõlmavad intressimäära, tagasimaksegraafikut, trahvitasusid ja laenutüübile vastavaid tingimusi. Enne punktiirjoonele alla kirjutamist on oluline neid tingimusi mõista. Varjatud tasu võib teid lõpuks üllatada, mistõttu on oluline mõista, millega nõustute. Kui aga pole kindel, annab laenuandja kõikide tingimuste kohta selgituse.

APR

APR tähistab aastase intressimäära ja on protsendimäär, mida laenuandjad teilt laenu eest küsivad. Põhimõtteliselt on see krediidikulu, mis teil eraisikult laen kehtivusaja jooksul tekib. Mida kõrgem on APR, seda kallim on laen. Õnneks paljud laenuandjad seda intressimäära ei nõua.Need laenud on üldjuhul tagatud tagatisega, seega on neid lihtsam saada. Ja kui plaanite refinantseerida, peaksite pöörama tähelepanu intressimäärale.

Esialgsed avalikustamised on föderaalseadusega nõutud avalikustamisvormide rühm ja need hõlmavad õiglase laenu teatist, California krediidiandmete avalikustamist ja laenuhinnangu avalikustamist. Laenuprotsessi osaks on ka esialgsed pealkirjaaruanded ehk “”esialgsed”” pealkirjaotsingud. Ja ettemakstud intress on intress, mida maksate alates laenu rahastamise päevast kuni kalendrikuuni. Peamine elukoht on teie seaduslik elukoht tulumaksustamise eesmärgil.

Krediidiskoor

Krediidiskoor on veel üks oluline tegur laenu taotlemisel. Kõrgemad skoorid on üldiselt paremini kvalifitseeritud laenu heakskiitmiseks. Teine tegur, mida laenuandjad kasutavad laenu saamise tingimustele vastavuse hindamiseks, on teie võlgade ja sissetulekute suhe. See võrdleb teie igakuist võlga teie igakuise sissetulekuga. Teie võlgade ja sissetulekute suhe on protsent teie sissetulekust, mis on kümnendkoha tulemus. Mida madalam DTI, seda parem.

Laenuperioodi pikkus on oluline kuumakse ja kogu intressikulu mõistmiseks. Pikaajaliste laenude puhul peate maksma vähem põhiosa kuus, kuna maksed jagunevad pikemaks perioodiks. Kuid need maksavad teile laenu eluea jooksul ka rohkem intressi. Veenduge, et teie eelarve kataks igakuised maksed. Laenu intressimäär võib olla fikseeritud või muutuv, seega veenduge, et mõistate, mida see tähendab, enne kui registreerute laenu saamiseks.

Ettemaksutrahv

Ettemaksutrahv on veel üks laenutähtaeg, millest tuleb teadlik olla. Paljudel laenudel on ettemakse trahv, kui te ei maksa laenu kokkulepitud aja jooksul tagasi. Ettemakse trahvid on mõeldud selleks, et kaitsta laenuandjaid raha kaotamise eest ja te peaksite neist teadma enne laenu võtmist. Enne punktiirjoonele allakirjutamist on hea mõte võrrelda kõiki laenupakkumisi. Kui te pole kindel, võite alati võtta ühendust laenuandjaga ja küsida nende poliitika kohta.

Intressimäärad on laenuandjati

Intressimäärad on laenuandjati erinevad, eriti lühiajaliste laenude puhul. Et mitte maksta rohkem, kui suudate, peaksite enne laenupakkumist võrdlema. Intressimäärasid on kahte põhitüüpi: fikseeritud intressimääraga ja reguleeritava intressimääraga. Fikseeritud intressimääraga laenud on prognoositavamad ja stabiilsemad kui reguleeritava intressimääraga laenud. Igakuine põhiosa ja intressimaksed jäävad samaks. Hüpoteeklaenukindlustus ja kinnisvaramaksud muudavad endiselt igakuist kogumakset, kuid üldiselt on see sama, mis reguleeritav määr.

Muud laenutingimused, mida iga taotleja peaks teadma, hõlmavad ettemaksutrahve.Laenuandjad nõuavad ettemaksu trahvi, kui otsustate oma laenu ennetähtaegselt tasuda. Need tasud kaitsevad laenuandjaid võimalike kahjude eest. Lisaks intressidele võivad laenuandjad nõuda ka ettemaksutrahvi, kui otsustate laenu ennetähtaegselt tasuda. Institutsiooniliste tähtajaliste laenude puhul pole see vajalik, kuid enne punktiirjoonele allakirjutamist on hea mõte neist aru saada.

Kandideeri kohe

Taotlemine EI mõjuta teie krediidiskoori!